Brygmesters favoritterzakekeFlaskekurv – Sort

DKK 29,50

176 på lager

Beskrivelse

Vi har en super god flaskekurv til 6 stk. øl og med håndtag. Den passer helt vildt godt til 6 stk. 0,33 flasker og den passer super godt til dine egne designede øl flasker med din egen etikette.

Flaskekurv til 6 stk øl

Når du bestiller øl hos MyBrew er dette det helt perfekte tilbehør. Om du bestiller 6 øl eller flere, så er dette den helt perfekte måde at præsentere dine helt egne øl. Med vores flaskekurv er øllene nemme at transportere og ruller ikke rundt. En rystet øl er ikke den rareste oplevelse i verden, og vi kender alle resultatet af en skumhilsen ved åbning. Du stopper nemlig ikke en han-bajer bare sådan lige. Derfor er dette en super praktisk og flot løsning, når du skal have have dine flasker fra A til B.

Perfekt til gaven

Med vores flaskekurv er du fuldstædig fri for at tænke på indpakning, gavepapir og gavebånd. Denne flaskeholder skaber et virkelig præsentabelt udtryk, når gaven skal overleveres og tager sig flot ud på gavebordet. Du kan nærmest se smilet på folks læber når du flaskeholderen skifter hånd, med et par søde ord med på vejen.

Så hvis du har lavet dine egne øl eller købt en af vores favoritter, så er dette et uundværligt stykke tilbehør.

  0
   0
   Kurven
   Din Kurv er tomTilbage til butikken