JuridiskeHandelsbetingelser hos Mybrew

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af drikkevarer og andre produkter.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.mybrew.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

www.mybrew.dk ejes og drives af NanoGroup Danmark ApS. Rosbjergvej 58A, CVR-nr. 4094 3706, tlf. 4217 1215, og post @ mybrew.dk

Vi modtager betaling med Betalingskort :VisaDankort, Visa, MasterCard, MobilePay. Vi opkræver ikke gebyr for betaling med danske kort.

Beløbet trækkes først, når de bestilte produkter afsendes fra vores, eller vores leverandørs lager.

Vi leverer Vi afsender de bestilte produkter inden for ca. 3 hverdage. Med undtagelse heraf, er de produkter som ikke er på eget lager, er skaffevarer eller i restordre hos leverandører etc. hvis du giver samtykke til, at leveringen påbegyndes, inden udløbet af fortrydelsesretten med den virkning, at du kun kan udnytte din fortrydelsesret frem til, at ydelsen er fuldt ud leveret. Giver du ikke samtykke leverer vi ydelsen 14 dage efter aftalens indgåelse.

Priserne er angivet i danske kroner.

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Dette gælder ikke specialproducerede varer. Produkter med egen designet etiket er ikke omfattet af returret. Såfremt produktet ikke er i orden, vil vi tage det retur ifølge nærmere aftale.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du indgik aftalen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev, en e-mail , hvor du oplyser, at du fortryder til MyBrew ApS på mail til post @ mybrew.dk

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, medmindre du har givet dit udtrykkelige samtykke til, at levering af ydelsen er påbegyndt inden udløbet af fortrydelsesfristen, jf. det oven for anførte.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

REKLAMATION – KLAGER OVER TJENESTEYDELSEN
Hvis ydelsen ikke svarer til det aftalte, kan du henvende dig til os på post @ mybrew.dk eller til kundeservice på telefon 4217 1215

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse post @ mybrew.dk.

0
    0
    Kurven
    Din Kurv er tomTilbage til butikken