Hos #MyBrew kan vi tilbyde produktion af drikkevare med privatelable til erhvervskunder

Erhvervskunder har hos MyBrew mulighed for at få lavet egne drikkevare med logo. Så ejer du en virksomhed, og skal du bruge en gave til en forretningsforbindelse, messe, reception, årets julegave til medarbejderne eller måske bare jeres egen fredagsøl, så er det let og enkelt at designe jeres egne drikkevare på flaske eller dåse hos MyBrew. Hos os kan i blandt andet få jeres logo på etiketten, et billede af virksomheden, eller personalegruppen. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Udover øl med logo kan i som erhvervskunder også få lavet en gave med logo til jeres samarbejdspartnere eller ansatte til højtider eller hvis de bare skal forkæles. Hvis øl ikke passer ind i jeres virksomhed, så tilbyder vi også vand med logo på fine glasflasker, som vil passe ind i ethvert møderum. Vi kan i samarbejde også lave en gave kurv med øl, med jeres logo. En gavekurv er altid en god måde at sige tak på og hos MyBrew får du den lige som du vil have.  

Det kan også være, at du har en restaurant eller café og gerne vil kunne tilbyde jeres kunder jeres egne øl med logo og smag. Der er mange muligheder og vi står altid klar til at hjælpe!

Produktion af grafisk materiale til etiketter m.m.
Vi tilbyder design af unikke etiketter, men kan også tilbyde komplette brandingkoncepter og meget andet. Vi har en grafiker med mange års erfaring, som kan hjælpe dig i mål med dine opgaver. Ring og hør nærmere om dine muligheder og prissætning.

Kontakt os hos MyBrew, og kom godt videre.

#MyBrew – Bryg og design din egen øl
#MyBrew

Kontorhuset M32
Møllegade 32
Kundeservice: 65 740 730
Mail: post@mybrew.dk

DK-8000 Aarhus C