Bestilling – Sådan gør du

Det er nemt at bestille dine nye øl med personlige etiketter hos MyBrew. Vi har samlet de forskellige steps her, så du får overblikket.
Bestilling af øl med egen etiket gennemføres i følgende steps:

  1. Du bestiller de produkter du ønsker
  2. Du udfylder dine kundeoplysninger
  3. Vi producerer dine produkter og pakker dem i egnet emballage
  4. Vi giver besked når vi afsender dine varer
  5. Du afhenter dine varer hos din lokale pakkeshop. Normalt 4-6 hverdage. Hvis du bestiller ekspreshåndtering afsender vi samme dag som du bestiller.(Ordren skal være hos MyBrew inden kl. 13.00) 
  6. Nedkøl, drik og nyd
  7. Du bestiller igen
  8. Fortrydelsesret er ikke gældende for produkter med unik/personlig etiket.
  9. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.mybrew.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Levering:
Leveringstiden vil normalt være 3-5 hverdage. Under tiden vil der være situationer hvor der kan gå op til 3 uger inden du har dine varer. De bestilte varer leveres KUN til Pakkeshops – ikke til privatadresser og pakkebokse. Ved store leverancer til virksomheder, leveres i henhold til nærmere aftale.

 

Betaling:
Når du bestiller produkter med unik/personlig etiket trækker vi din betaling når vi går i gang med at producere dit produkt. Bestiller du standardprodukter, så trækker vi betalingen når vi afsender.

Vi modtager betaling med Betalingskort: VisaDankort, Visa, MasterCard, MobilePay.  Vi opkræver ikke gebyr for betaling med danske kort.

Priserne er angivet i danske kroner.

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Dette gælder ikke specialproducerede varer. Produkter med egen designet etiket er ikke omfattet af returret. Såfremt produktet ikke er i orden, vil vi tage det retur ifølge nærmere aftale.

#MyBrew – Dit online bryggeri

#MyBrew


Rosbjergvej 58 A
Kundeservice: 65 740 730
Mail: post@mybrew.dk

DK-8220 Brabrand